DOLAR 32,4442
EURO 34,8002
ALTIN 2445,672
BIST 9940,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe’den Krunic’e son teklif 8 milyon!

İtalyan devi Milan’ın 12 milyon euro talebine karşılık Fenerbahçe, 8 milyon euroya kadar çıktı. İtalyan ekibinin hocası Stefano Pioli de Krunic’in satılmasına karşı çıktı. Görüşmeler devam ediyor.

Fenerbahçe’den Krunic’e son teklif 8 milyon!
10.08.2023 12:48
A+
A-
Milan ve F.Bahçe arasında yılan hikayesine dönen Krunic transferinde hala sonuç alınamadı. İtalyan basını Fenerbahçe’nin çok istekli olduğu oyuncu için şartlarını zorladığını ve fiyatı 8 milyon euroya kadar çıkardığını duyurdu.

28 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu için Sarı-Lacivertliler, daha önce 3.5 milyon euro önermişti. Ancak Milan buna rağmen 12 milyon euroda ısrar ediyor. Tuttosports’un verdiği bilgiye göre 15 milyon eurodan, 12’ye kadar inen Milan’ın kesinlikle fiyatta daha fazla indirime gitmeye niyeti yok.

‘ÇOK UYUMLUYUZ”

Milan’ın oyuncuyu satmama konusundaki ısrarının en büyük nedeni ise Teknik Direktör Pioli. İtalyan calciomercatotv.it sitesi de F.Bahçe’nin teklifi yükseltmesinden Pioli’nin rahatsızlık duyduğunu iddia etti. Stefano Pioli, Monza maçının ardından yaptığı açıklamada da bu tavrını ortaya koydu: “Musa’nın gelişiyle orta sahada tamamlandığımızı düşünüyorum. Birbirimizi tamamlayan farklı özelliklerimiz var, umarım bu oyuncularla devam ederiz. Sezonun başlamasına sadece 20 gün kaldı, olumlu şeyler ve üzerinde çalışmalıyız” dedi.

OYUNCUYLA ANLAŞILDI

Ancak İtalyanlar’ın, Boşnak yıldızı, 10 milyon Euro’nun altında bir rakama satmamak konusundaki ısrarını sürdürdüğü bildirildi. Kanarya, Krunic’le hem sözleşme hem de yıllık 3 milyon euro’Ya geçtiğimiz hafta el sıkışmıştı.

Teknik direktör Stefano Pioli, her ne kadar Krunic ile kontrat uzatmak istese de oyuncu buna pek sıcak bakmıyor.

2025’E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Milan ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Rade Krunic, geçen sezon kırmızı siyahlı takımla 34 maça çıktı ve 1 gol, 1 asistle oynadı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.