DOLAR 32,3151
EURO 34,7859
ALTIN 2412,832
BIST 10220,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe’de planlar sil baştan

Fenerbahçe’nin teknik patronu Jorge Jesus, Süper Lig’e verilen aranın uzaması nedeniyle oyuncularının maç ritmini korumak istiyor.

Fenerbahçe’de planlar sil baştan
10.02.2023 09:06
A+
A-
Süper Lig’de ara transfer döneminin uzatılması sonrası Fenerbahçe Yönetimi, kadroyu güçlendirmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus da Süper Lig’e verilen aranın uzaması nedeniyle oyuncularının maç ritmini korumak istiyor.

PLANLAR SİL BAŞTAN

Kahramanmaraş’ta birkaç saat arayla gerçekleşen iki büyük deprem, 10 şehrimizde yıkıma neden oldu. Tüm Türkiye, afetzedeler için seferber olurken, ülke çapında tüm spor organizasyonları ve faaliyetleri de durduruldu. Türkiye Futbol Federasyonu da yaptığı açıklamada, bu hafta sonu oynanacak maçların 1 hafta ertelendiğini duyurmuştu. Fakat TFF’den yeni açıklama geldi. Maçların 3-4 mart tarihlerinden itibaren oynanmasına karar verildi. Sarı-Lacivertliler’in teknik patronu Jorge Jesus, bu nedenle antrenman programını baştan aşağı yenilemek için kolları sıvadı.

BOL BOL ÇİFT KALE MAÇ
Fenerbahçe’de normal program, peş peşe maçlar oynandığı için daha çok taktik ağırlıklıydı. Ancak yeni idman takviminde fiziksel ve kondisyon temelli programların daha çok olacağı öğrenildi. Jorge Jesus, öğrencilerinin maç ritmini korumak istiyor. Bu nedenle antrenmanlarda bol bol çift kale mücadelelerin oynanacağı kaydedildi. Ayrıca U19 takımıyla da hazırlık karşılaşmaları oynanacağı belirtildi. Portekizli teknik adamın hafta sonu için takıma izin vermesi, pazartesiden itibaren ise temponun artması bekleniyor.

İDMAN ÖNCESİ ANLAMLI PANKART

Fenerbahçe, iznin ardından çalışmalara başlamak için dün Samandıra’da toplandı. Sabah yapılan antrenmanın öncesinde futbolcular, teknik ve idari heyet personeli sahanın ortasında bir araya geldi.

Sarı-Lacivertliler, Kahramanmaraş merkezli depremdenetkilenen10şehrimizedestek olmak amacıyla, “FenerbahçeSpor Kulübü; Ülkemizinbaşı sağolsun” pankartının önünde poz verdi. Ardındanhaftanınilk çalışması, moralsiz ve üzgünbir ortamda gerçekleştirildi. 

 
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.