DOLAR 32,3757
EURO 34,785
ALTIN 2400,322
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe’de Livakovic ile anlaşma şartı!

Fenerbahçe transfer haberleri: Başta Hırvat medyası olmak üzere Avrupa basını da Livakovic’in artık Fenerli olduğunu yazdı. Başarılı kaleci ile 4+1 yıllık sözleşmede anlaşan Kanarya, Dinamo Zagreb’e ise 9+1 milyon euro ödeyecek.

Fenerbahçe’de Livakovic ile anlaşma şartı!
20.08.2023 12:21
A+
A-
Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe’de taraftarın tepki gösterdiği Altay Bayındır’la yolları ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe Yönetimi, bu hafta Dominik Livakovic transferini açıklamaya hazırlanıyor.

Maribor maçında İrfan Can Eğribayat güven verse de şampiyonluk için daha garanti bir isme yönelme fikri değişmedi. Hırvat basınından Sportske ve İtalyan medyası, Fenerbahçe’nin Dominik Livakovic transferinde mutlu sona ulaştığını duyurdu.

Yapılan anlaşmanın süresinin ise 4+1 yıllık olduğu bildirildi.

CELTİC DEVREDE AMA ZOR

Belfastmediasoccer da İskoç ekibi Celtic’in, Livakovic’in Fenerbahçe’ye gidişine engel olmaya çalıştığını iddia etti. Ancak bu haberin devamında da Türk kulübünün anlaşmayı bitirdiği vurgulandı.

Livakovic’e Sevilla’nın da bir ilgisi söz konusu ancak İspanyol kaynaklar bu söylentileri doğrulamıyor. Hırvat basını, Sarı-Lacivertliler’in Livakovic için 9+1 milyon euroluk ödeme yapacağını aktardı. Ancak son söz Dinamo Zagreb’in Başkanı’nda.

ZAGREB’İN BAŞKANI OYALADI

Dinamo Zagreb Başkanı’nın Fenerbahçe cephesine “AEK maçları bittikten sonra Livakovic’i göndereceğiz” sözü oldu. Ancak Zagreb tarafı daha önce de benzer sözler vermişti. Sarı-Lacivertliler’in en büyük endişesi yine bir bahane sunmaları.

Livakovic ve eşi, transfer sürecinin tamamlanmasını bekliyor. Çiftin İstanbul’a gelme konusunda çok istekli olduğu da ifade edildi. Bu hafta Dominik Livakovic’in açıklanma ihtimali hayli yüksek.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.