DOLAR 32,4649
EURO 34,7018
ALTIN 2436,876
BIST 9906,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe’de kanat bölgesine yeni aday: Thorgan Hazard

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Fenerbahçe’de gelecek sezon için transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak ise Alman basınından Kanarya’nın transfer gündemine dair flaş bir iddia ortaya atıldı. Yer alan haberlere göre Fenerbahçe Thorgan Hazard’ı yakın takibe aldı.

Fenerbahçe’de kanat bölgesine yeni aday: Thorgan Hazard
30.07.2023 10:42
A+
A-
Wilfried Zaha’yı Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe, sağ kanadını kaliteli ve tanınır bir isimle doldurmaya kararlı.

Shakhtar Donetsk’ten bonservisini alan Tete ve Marsilya’dan Cengiz Ünder’le görüşmelerini sürdüren sarı-lacivertliler, listesine şimdi de Borussia Dortmund’un yeni sezon planlamasında yer almayan Thorgan Hazard’ı ekledi.

Alman basınına yansıyan haberlere göre; Bundesliga ekibi, Fenerbahçe’den Belçikalı oyuncu için 5 milyon Euro bonservis bedeli istedi.

İMZALAR ATILACAK

Gelen bilgilere göre ise; sarı-lacivertliler, 30 yaşındaki kanat oyuncusu için Alman devine 3 milyon Euro önerdi. Alman basını, yıldız oyuncuyu Belçika ekibi Royal Antwerp’in de istediğine ancak Thorgan Hazard’ın ülkesine dönme ihtimalinin zayıf olduğuna vurgu yaptı.

Dortmund ile Fenerbahçe arasında görüşmelerin devam ettiği ve tarafların kısa süre içinde anlaşma sağlayacağı belirtiliyor. Eğer taraflar el sıkışırsa 30 yaşındaki Thorgan Hazard, önümüzdeki hafta sonuna kadar İstanbul’a gelip resmi imzayı atacak.

424 MAÇ 87 GOL

Kariyerinde 424 maça çıkan Thorgan Hazard, bu karşılaşmalarda 87 kez gol sevinci yaşadı. Sol kanat, sağ kanat ve 10 numara oynayabilen Belçikalı, 96 defa da asist yaptı. Thorgan, kariyerinde hiç kırmızı kart görmedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.