DOLAR 32,5654
EURO 34,9666
ALTIN 2447,795
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci’nin hedefi belli

2019-20 sezonundan bu yana Avrupa kupalarında Türk takımları adına en çok gol atan oyuncu konumundaki İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe’de şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyor.

Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci’nin hedefi belli
12.08.2023 10:06
A+
A-
Fenerbahçe’de milli oyuncu İrfan Can Kahveci’nin sezon içerisindeki hedefi belli oldu.

Maribor karşılaşmasında zaman zaman tribünlerin protestolarına maruz kalan ancak gol de atmayı başaran İrfan Can Kahveci, 2019-20 sezonundan bu yana Avrupa kupalarında Türk takımları adına en çok gol atan oyuncu konumunda yer alıyor.

Ancak Milli futbolcu, ”Bunlar çok önemli değil. Benim için takım kazansın yeter. İstatistiklere bakmıyorum. Artık umurumda da değil zaten. Benim için sadece Fenerbahçe’nin şampiyonluğu önemli” açıklamasını yaptı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.