DOLAR 32,4365
EURO 34,7823
ALTIN 2425,612
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe’de Emre Demir, geldiği gibi gidebilir!

Fenerbahçe’nin geleceğe yatırım olarak Barcelona’dan bonservis bedeli ödemeden aldığı 19 yaşındaki Emre Demir, İstanbul’a geldi. Emre Demir’i dün İstanbul’a getiren sarı lacivertliler, oynatma garantisi veren bir takım bulursa futbolcuyu kiralayacak.

Fenerbahçe’de Emre Demir, geldiği gibi gidebilir!
31.01.2023 09:51
A+
A-
Fenerbahçe’nin geleceğe yatırım olarak Barcelona’dan bonservis bedeli ödemeden aldığı 19 yaşındaki Emre Demir, menajerler Ahmet Bulut ve Ömer Şenay’la birlikte İstanbul’a geldi.

GELDİĞİ GİBİ GİDEBİLİR

Sarı-lacivertli yönetim, 4.5 yıllık anlaşmaya vardığı oyuncuyu önümüzdeki 5 aylık dönem için “Oynama garantisi” verecek bir takıma kiralamayı düşünüyor. Genç yıldız; Zajc, Crespo, Rossi, İrfan Can, Mert Hakan, Arda Güler, Lincoln ve Emre Mor gibi isimlerle mücadele edip, takıma girmekte zorlanacağı için bu yönteme başvurulacak.

KARİYERİ

Futbola doğum yeri olan Mersin’de başlayan Emre, 8 yaşındayken dayalı döşeli bir ev ve babasına iş garantisi karşılığında Kayserispor’a transfer olmuştu. 2021’de ise 2 milyon euro bonservis ve bonuslar karşılığında Barcelona’ya imza atmıştı. 

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.