DOLAR 32,4459
EURO 34,7894
ALTIN 2447,21
BIST 9933,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe’de ayrılıklar devam edecek!

UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Maribor’la karşılaşacak olan Fenerbahçe, bir yandan da Süper Lig’deki ilk maçına hazırlanırken, diğer yandan da transfer için çalışmalarına devam ediyor.

Fenerbahçe’de ayrılıklar devam edecek!
10.08.2023 12:51
A+
A-
Süper Lig öncesi Fenerbahçe’de yabancı oyuncu sayısı an itibarıyla 16’ya ulaştı. 14 yabancı oyuncu kuralının uygulandığı ligde, kontenjanda yer açabilmek için kolları sıvayan Sarı-lacivertli yönetim en az 2 oyuncu ile daha yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

AYRILMALARI AN MESELESİ

Kontenjanda yer açmayı planlayan teknik direktör İsmail Kartal, kadroda düşünmediği ve Avrupa kadrosuna dahil etmediği isimlere de veda edecek.

Bu doğrultuda eğer sakatlığı bulunan Lincoln’ün sözleşmesi dondurulmaz ise iki yabancıyla yollar ayrılacak.

Kendisine kulüp bulması söylenen Gustavo Henrique ile birlikte Suudi Arabistan’a gitmesi an meselesi olan Willian Arao ile yolların ayrılmasıyla birlikte yabancı sayısı 14’e düşmüş olacak.

BATSHUAYI’YE 11 MİLYON EURO’LUK TEKLİF

Edin Dzeko transferiyle ilk 11’deki yerini bu sezon muhtemelen kaybedecek olan Michy Batshuayi’nin takımdaki geleceği büyük bir merak konusu haline geldi.

Suudi Arabistan ve İtalya’dan Roma’nın ardından son olarak Fransa’da geçen sezon harika bir performans gösteren Lens, Batshuayi için harekete geçti. 43 milyon Euro’ya Lois Openda’yı Leipzig’e satan Sarı-kırmızılıların, Belçikalı forvet için 11 milyon Euro civarında bir teklif yaptığı bildirildi.

Tecrübeli oyuncuya da senelik 2.1 milyon Euro öneren Lens’le pazarlıkların devam ettiği bildirildi. Fransız basınında Lyon’dan Ekambi’nin de Kanarya’ya gelmesi halinde Batshuayi’nin gidişinin önünün açılacağı yorumları yapıldı.

NAZIM SANGARE, PENDİK YOLUNDA

Süper Lig’in yeni takımlarından Pendikspor’un, Nazım Sangare’ye talip olduğu bildirildi.

SERDAR DURSUN’A SAMSUNSPOR İLGİSİ

Öte yandan Yılport Samsunspor’un ise Serdar Dursun için yakında Fenerbahçe’nin kapısını çalacağı iddia edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.