DOLAR 32,407
EURO 34,566
ALTIN 2378,962
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe, son dakikalar ile lige bağlandı!

Fenerbahçe, Süper Lig’de attığı gollerin 14’ünü 76-90. dakikalar arasında bulurken, UEFA Avrupa Ligi’nde de 6 kez fileleri havalandırıp 6 puanı hanesine yazdırdı.

Fenerbahçe, son dakikalar ile lige bağlandı!
25.01.2023 10:21
A+
A-
Deplasmanda Ümraniyespor’u 89. dakikada attığı golle 2-1 deviren Fenerbahçe, son iki maçını bu şekilde kazandı.

76-90 dakikalar arasında ve uzatmalarda rakiplerine 14 gol atan sarı-lacivertli ekip, Süper Lig’in bu alanda en fazla ağları sarsan takımı oldu. Kanarya, 19 maçın 11’inde fileleri havalandırarak hanesine 9 puan yazdırdı.

Arda Güler, Batshuayi, Valencia ve Rossi ikişer; Alioski, İrfan, Serdar, Henrique ve Berisha birer kez rakip kalecileri mağlup etti. Bir gol de (Glumac-Ümraniyespor) rakibin hediyesi oldu.

AVRUPA ARENASINDA GRUP LİDERLİĞİ GELDİ

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde de benzer bir performans sergiledi. Son 15 dakika ve uzatma bölümünde 6 gol kaydetti.

Bu performans, sarı-lacivertlilerin gruptan lider çıkmasına büyük katkı sağladı. Batshuayi 2, Valencia, Zajc ve Emre Mor 1’er kez gol sevinci yaşadı.

Fenerbahçe diğer golü Larnaca formasıyla Rafael Mamas’ın, topu kendi ağlarına göndermesiyle buldu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.