DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe, Nicolas Dominguez’den vazgeçmiyor

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Fenerbahçe, Arjantinli yıldız Nicolas Dominguez için yeniden kolları sıvadı. Daha önce Bologna ile anlaşma sağlayamayan yönetim, İtalyan ekibinin kapısını bu kez 9+5 milyon Euro’luk teklifle çaldı. Bu teklif de Çizme’de yeterli görülmedi.

Fenerbahçe, Nicolas Dominguez’den vazgeçmiyor
30.07.2023 10:21
A+
A-
Fenerbahçe’nin Nicolas Dominguez aşkı yeniden alevlendi. Fenerbahçe, daha önce Arjantinli oyuncu için girişimde bulunmuş, Bologna 15 milyon Euro talep edince masadan kalkmıştı. Ardından başarılı yıldız için Galatasaray’ın da devreye girdiği öne sürülmüştü.

Sözleşmesi bitiyor

Orta sahaya, kaliteli ve iki yönlü bir takviye daha yapmak isteyen yönetim, Nicolas Dominguez’i yeniden gündemine aldı. 25 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi önümüzdeki sezon bitiyor. Yıldız oyuncu, Bologna’nın yeni kontrat teklifini de kabul etmedi.

Bologna’nın inadı kırılmadı

Fenerbahçe, İtalyan ekibine bu kez 9+5 milyon Euro’luk bir teklif sundu. Ancak Bologna’nın bir kez daha Sarı-Lacivertliler’i reddettiği belirtildi. Bordo-Mavililer’in Dominguez için 15 milyon Euro ve sonraki satıştan pay talep ettiği öğrenildi. Buna rağmen Fenerbahçe Yönetimi’nin pes etmeye niyeti yok.

Dominguez ‘tamam’ derse…

Kanarya, bir yandan Bologna ile görüşmeleri yürütürken, diğer yandan Dominguez’le anlaşma zemini arayacak. Eğer Arjantinli yıldız ile el sıkışılırsa, Fenerbahçe’nin daha iyi bir teklifle İtalyan ekibinin kapısını bir kez daha çalacağı kaydedildi. Yeni sezonda Nicolas Dominguez’e Çubuklu formayı giydirmeyi çok isteyen yönetim, her türlü fedakârlığı yapmaya hazır. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.