DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fabio Capello: “Leao da tıpkı Zaniolo gibi”

Roma’da bir dönem teknik direktörlük yapan Fabio Capello, Milan forması giyen Rafael Leao ve Galatasaray’a transfer olan Nicolo zaniolo’yu karşılaştırdı. Leao’nun sözleşme durumunun da Zaniolo ile aynı olduğunu söyledi.

Fabio Capello: “Leao da tıpkı Zaniolo gibi”
14.02.2023 18:51
A+
A-
Roma’da bir dönem teknik direktörlük yapan Fabio Capello, Milan forması giyen Rafael Leao ve Galatasaray’a transfer olan Nicolo Zaniolo’nun durumunun birbirine benzediğini söyledi.

Fabio Capello yaptığı açıklamada, “Rafael Leao bir fenomendir. O Milan için vazgeçilmez bir oyuncu. Tıpkı Roma’dayken Zaniolo gibi.” ifadelerini kullandı.

Sözleşme görüşmelerinden dolayı Leao’nun kafasının karışık olduğunu söyleyen Capello, “Leao da Zaniolo gibi düşünceli. Onun kafası kontratlar sebebiyle başka yerde. Roma’da forma giyerken Zaniolo da böyleydi.” açıklamasını yaptı.

Galatasaray, 23 yaşındaki genç yıldızı 15 milyon Euro’ya kadrosuna kattığını ve oyuncu ile 4,5 yıllık sözleşme imzalandığını açıklamıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.