DOLAR 32,5712
EURO 34,9228
ALTIN 2427,086
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ertuğrul Sağlam: ”Final paslarını yapamadık”

Trendyol 1. Lig’in 2. haftasında Eyüpspor’a 2-0 mağlup olan Kocaelispor’da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, final paslarını iyi değerlendiremediklerini ve uyum sorunu yaşadıklarını dile getirdi.

Ertuğrul Sağlam: ”Final paslarını yapamadık”
22.08.2023 00:54
A+
A-
Trendyol 1. Lig’in 2. haftasında Eyüpspor’a 2-0 mağlup olan Kocaelispor’da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, maç sonrası açıklamalarda bulundu. 

Güçlü bir takımla oynayacaklarını bilerek oyun planı hazırladıklarını vurgulayan Sağlam, şunları kaydetti:

Planımızı güzel uyguladığımızı düşünüyorum ama final paslarında gereksiz acele ettik. Golü bulmamız gerekirken dönen top bizim kalemize gol oldu. Gol olabilecek pozisyonlarımız vardı. Karşımızda oyuncu kalitesi yüksek, uzun süredir beraber oynayan ve iyi bir takım vardı. Şunu açıkça söylemek istiyorum, uyum sorunu yaşıyoruz. Bu çok doğal, takıma yeni katılan oyuncular var. Bu sürecin sancılı olacağını biliyoruz. Futbolda beraber oynama alışkanlığı tabiri vardır. Beraber çalışarak Altay maçında çok daha farklı bir Kocaelispor olacağını söyleyebilirim. Her geçen gün daha iyi bir Kocaelispor olacak. Üzüldük buradan daha farklı sonuçla ayrılabilirdik. Bunun yanı sıra hakem konuşmak istemiyorum ama bugün çifte standardın zirvesini yaşadık. Hakemler gördüğünü çalmalı.”

Sağlam, 1-2 eksik pozisyonlarının bulunduğunu ve buralara takviye yaparak transferi kapatacaklarını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.