DOLAR 32,4359
EURO 34,7907
ALTIN 2402,061
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ersan Parlatan: ”Takımın oyunundan memnunum”

Teksüt Bandırmaspor’un teknik direktörü Ersan Parlatan, Boluspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Ersan Parlatan: ”Takımın oyunundan memnunum”
20.08.2023 21:36
A+
A-
Trendyol 1. Lig’in ikinci haftasında evinde oynadığı Boluspor’la 0-0 berabere kalan Teksüt Bandırmaspor’un teknik direktörü Ersan Parlatan, skordan memnun olmadığını söyledi.

Parlatan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, takıma destek veren taraftarlara teşekkür etti.

Takımının oyunundan memnun olduğunu belirten Parlatan, şöyle konuştu:

“Maçta gol bulmak adına her şeyi yaptık, gol pozisyonlarına da girdik. İkinci yarı rüzgarın da etkisiyle ilk yarı gibi etkili olamadık ama son 15 dakika takımım galip gelmek adına ön alanda baskı kurup yüksek tempo yapmaya çalıştık. İki maçta da hem koşu mesafesi hem ayakta kalmak hem de oyunu güzelleştirmek adına iyi futbol oynamaya çalışıyoruz. Topun oyunda kalma süresini artırmaya çalışıyoruz. Bugünkü skordan memnun değilim ama takımımın zaman zaman hem oyunundan hem de isteği ve arzusundan memnunum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.