DOLAR 32,4036
EURO 34,8099
ALTIN 2401,909
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Erden Timur’dan transfer açıklaması!

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, 8 numara için gelen transfer sorusuna, “Galatasaray’a yakışacak 8 numara alacağız” diye cevap verdi.

Erden Timur’dan transfer açıklaması!
20.08.2023 16:06
A+
A-
Galatasaray’da transferin bir numaralı ismi Erden Timur’dan flaş bir açıklama geldi.

Timur, 8 numara transferi için gelen soruya cevap verdi. Sarı-kırmızılı idareci, 8 numara için, “Galatasaray’a yakışacak 8 numara alacağız” sözlerini sarf etti.

OKAN BURUK’UN SÖZLERİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise, Trabzonspor karşılaşmasının ardından 8 numara transferi için, “Lucas’tan bir tane daha kopyalayamayacağız. Kalitesinden, oyunculuğundan, futbolundan emin olduğumuz, bize uyacak bir oyuncu bakıyoruz. Şu anda da önemli oyuncularımız var. Gelecek futbolcunun elimizdekilerden çok daha iyi olmasını istiyoruz. Böyle bir oyuncu arayışımız var. Bu bir süreç. Bu süreç içinde en doğru oyuncuyu getirmeye çalışacağız. Haftalar geçtikçe yeni alternatifler de çıkabiliyor. Hiç düşünmeyeceğimiz oyuncular bizim için opsiyon olabiliyor. Acelemiz yok ama alabileceğimiz oyuncunun bir an önce aramıza katılması faydalı olacak.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.