DOLAR 32,5054
EURO 34,9597
ALTIN 2435,207
BIST 9785,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Erden Timur: “Dominguez’in bölgesine çok adayımız var”

Erden Timur, Nicolas Dominguez transferi ve transfer haberlerinin basına sızmasıyla ilgili konuştu.

Erden Timur: “Dominguez’in bölgesine çok adayımız var”
17.08.2023 22:27
A+
A-
Galatasaray’ın orta saha transferi için adı geçen isimlerden Nicolas Dominguez’le ilgili Erden Timur “O bölgede daha birçok aday var” sözlerini kullandı.

Timur yaptığı açıklamada transfer haberlerinin basına sızmasının imza sürecine zarar verdiğini belirterek Nicolas Dominguez ismiyle ilgili çıkan manşetlere şu cevabı verdi:

“Emin olmayan bir şeyin verilmemesi lazım. Şu oyuncuyla 10 milyona imzaladık desem, 20 milyon çıksa istifa etmem gerekir. Paranın ne olduğunu bilmiyorum. Haber kaçırılmaması gerekiyor ama işi o kadar dağıtıyor ki… Futbola çok zarar veriyoruz. En az yüzde 30 tüm maliyetleri artıyor. Bundan alınganlık gösteren kulüpler, oyuncusunu satmıyor. Haberin sizin yaptırdığınızı düşünüyorum. O bölgede daha birçok aday var.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.