DOLAR 32,4069
EURO 34,5662
ALTIN 2383,936
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Edin Visca yoksa ‘Elmas’ var!

Trabzonspor’da teknik direktör Avcı, Boşnak futbolcunun yokluğunda “Elmas” sistemini uygulamaya koydu. Başakşehir, Ümraniye (Kupa) ve İstanbulspor maçlarını kazandı.

Edin Visca yoksa ‘Elmas’ var!
25.01.2023 13:36
A+
A-
Trabzonspor’un son haftalarda üst üste aldığı galibiyetlerde teknik direktör Abdullah Avcı’nın, farklı bir oyun formasyonuna geçişinin büyük etkisi oldu.

“Elmas” sistemini son haftalarda takıma adapte etmeye çalışan Avcı, sakatlanan Visca’nın yokluğunda bu sistem üzerinde daha fazla durmayı planlıyor. Ancak Trezeguet’yi oyuna konumlandırmak isteyen tecrübeli hocanın, Djaniny ile bu oyuncu arasında bir tercih yapacağı ve bundan sonraki süreçte özellikle Yusuf Yazıcı’yı, Gomez’in yanında gezen bir hücum oyuncusu olarak değerlendireceği öğrenildi.

Rakibe göre tercihlerde bulunacaklarını belirten teknik adam, zaman zaman kulübede kalan isimleri de sürece dahil etmek istiyor.

Fırtına, “Elmas” sistemiyle Başakşehir, Ümraniye (Türkiye Kupası) ve İstanbul karşılaşmalarını kazanıp, taraftarını yeniden mutlu etti. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.