DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Eddie Howe’dan Christian Atsu mesajı!

Premier Lig ekiplerinden Newcastle United’da teknik direktör Eddie Howe, meydana gelen deprem faciasında enkaz altında kalan Christian Atsu hakkında konuştu.

Eddie Howe’dan Christian Atsu mesajı!
11.02.2023 12:24
A+
A-
Newcastle United Teknik Direktörü Eddie Howe, Christian Atsu hakkında açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilimizde yıkıma neden olan deprem faciasında enkaz altında kalan Christian Atsu’nun hala bulunamaması nedeniyle endişe duyduğunu belirten Eddie Howe, “Gerçekten çok endişeliyim. Onunla çalışmak benim için zevkti. Tüm düşüncelerimiz onunla ve ailesiyle” dedi.

Christian Atsu’dan güzel haberler almayı umduğunu belirten Eddie Howe, “Çok karışık bir durum var çünkü farklı haberler geliyor. Ailesinin nasıl hissettiğini tahmin bile edemiyorum. Onun için en iyisini diliyorum ve umarım güzel bir haber alırız” dedi.

BÜYÜKEKŞİ’DEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi dün Kulüpler Birliği Vakfı ile birlikte düzenledikleri toplantının ardından konuşmuştu. Büyükekşi, Christian Atsu’nun son durumuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

“Bugün kulüp başkanımız Aydın bey ile uzun bir görüşme yaptık. Sadece Atsu değil, yardımcı antrenörleri var enkaz altında. Şöyle bir şey söyledi. Siyahi bir kişinin enkazdan kurtarıldığını, ancak Atsu olup olmadığını bilmediğini söyledi. Araştırıyoruz, şu ana kadar bir haber alamadık. Gana Büyükelçiliği de sık sık arıyormuş. Cevap da veremiyorum diyor. Acaba çıkartıldı, herhangi bir hastaneye mi gönderildi belli değil. Yoksa hala çıkartılmadı mı ? Orada bir netlik yok. İnşallah çıkartılan kişilerin içindedir. Temennimiz o.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.