DOLAR 32,4541
EURO 34,7789
ALTIN 2441,092
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

DHL Express Türkiye’nin As One yelkenlisi 100. Yıl Halikarnas Kupası’nın ilk yarışında grubunda birinci oldu

“As One” isimli yelkenlisini ilk defa Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışları’nda 100. Yıl Halikarnas Kupası için suya indiren DHL Express Türkiye ekibi, kupanın ilk yarışı olan Bodrum-Marmaris etabını grubunda birincilikle tamamladı.

DHL Express Türkiye’nin As One yelkenlisi 100. Yıl Halikarnas Kupası’nın ilk yarışında grubunda birinci oldu
28.07.2023 15:03
A+
A-

“As One” isimli yelkenlisini ilk defa Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışları’nda 100. Yıl Halikarnas Kupası için suya indiren DHL Express Türkiye ekibi, kupanın ilk yarışı olan Bodrum-Marmaris etabını grubunda birincilikle tamamladı.

DHL Express Türkiye’nin üç yıldır ana sponsorluğunu üstlendiği Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışları’nın Muğla etabı 25 Temmuz Salı günü Bodrum’da başladı. “As One” isimli yelkenlisini ilk defa 100. Yıl Halikarnas Kupası için suya indiren DHL Express Türkiye ekibi, Halikarnas 100. Yıl kupasının ilk yarışı olan Bodrum-Marmaris etabını grubunda birincilikle tamamladı. 

DHL Express Türkiye’nin sahip olduğu “As One” yelkenlisi, IOR sınıfları için özel olarak tamamen karbon ve titanyumdan üretilmiş safkan bir yarış teknesi olarak tanımlanıyor. DHL Express Türkiye tarafından ilk kez bu sene 100. Yıl Halikarnas Kupası için suya indirilen one tonner modelindeki “As One”ın uluslararası organizasyonlarda kazandığı pek çok başarısı bulunuyor.

Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışları’nı, hem ülkemizin tanıtımına hem de deniz sporlarının gelişmesine önemli katkı sağlayan bir organizasyon olarak gördüklerini belirten DHL Express Türkiye Ticari Birimlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selver Yıldız Küçükkoyuncu: “DHL Express Türkiye olarak 3 yıldır Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışlarının ana sponsorluğunu üstleniyoruz. Özellikle Cumhuriyetimizin 100. yılında böylesine büyük bir organizasyonun içinde olmak ayrı bir gurur kaynağı. Bu yılki yarışların bizim için önemli başka bir özelliği ise şirketimize ait olan ve adını da kurum kültürümüzün mottosundan alan “As One” isimli yelkenlimizin ilk defa bu sene suya inmiş olması. DHL Express Türkiye’nin 6 çalışanının da yarıştığı ekibimizin Halikarnas 100. Yıl kupasının ilk yarışı olan Bodrum-Marmaris etabını grubunda birincilikle tamamlaması hepimiz için büyük mutluluk kaynağı oldu. DHL Express olarak benimsediğimiz ekip birlikteliği, takım olma ruhu, hız, tutku gibi kurumsal değerlerimizle örtüşen Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışları’na çok önem veriyoruz ve kendi yelkenlimizle daha nice başarılar kazanmayı arzu ediyoruz” dedi.

100. Yıl Halikarnas Kupası’nda 45 takım, 450’nin üzerinde ulusal ve uluslararası yarışçı 4 gün boyunca mücadele edecek. Kazanan ekipler 30 Temmuz Pazar günü Bodrum Kalesi’nde yapılacak ödül töreninde açıklanacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.