DOLAR 32,566
EURO 35,0213
ALTIN 2428,234
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Deniz Türüç için Umut Meraş

Beşiktaş transfer haberleri: Rams Başakşehir’in kadrosuna katmak istediği Umut Meraş için Deniz Türüç’ü isteyen Beşiktaş arasında pazarlıklar devam ediyor.

Deniz Türüç için Umut Meraş
19.08.2023 12:24
A+
A-
Başakşehir’in kadrosuna katmak istediği Umut Meraş için yaptığı 500 bin Euro’luk teklife karşılık siyah-beyazlı yönetim, Deniz Türüç’ü takasta istemişti.

1 MİLYON EURO İSTENDİ

Bu gelişme sonrası turunculacivertliler, tecrübeli kanat oyuncusu için Umut dışında ayrıca 1 milyon Euro da bonservis talep etti.

Siyah-beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş’in de beğendiği 30 yaşındaki oyuncu için Başakşehir’e teklifini Umut Meraş artı 500 bin Euro olarak iletti.

SAMSUNSPOR’DA İSTİYOR

Pazarlıkların devam ettiği belirtildi. Şimdi Başakşehir’in, siyahbeyazlıların teklifine vereceği yanıt beklenirken Umut’u, ligin yeni ekibi Samsunspor da kadrosuna dahil etmeyi amaçlıyor.

49 MAÇA ÇIKTI

Geçtiğimiz sezon Rams Başakşehir formasıyla 49 resmi maça çıkan Deniz Türüç bu karşılaşmalarda 10 gol, 7 asistlik katkı sağladı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.