DOLAR 32,426
EURO 34,8235
ALTIN 2399,417
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Damir Krznar: “Risk aldık, iyi olmadı”

Maribor Teknik Direktörü Damir Krznar, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanşında konuk ettikleri Fenerbahçe maçının ardından konuştu.

Damir Krznar: “Risk aldık, iyi olmadı”
18.08.2023 02:36
A+
A-
Maribor Teknik Direktörü Damir Krznar, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanşında konuk ettikleri Fenerbahçe’ye 3-0 yenilerek organizasyona veda ettikleri maçta takımının değerlendiremediği penaltının karşılaşmanın kırılma anlarından biri olduğunu söyledi.

Ljudski Vrt Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Krznar, ikinci yarıda tribünlerde yaşanan olaylar nedeniyle maçın durdurulmasını değerlendirerek, bu durumun her iki takımı da etkilediğini belirtti.

Krznar, “Tabii ki maçın sonuna doğru risk aldık ve risk almak her zaman iyi sonuç getirmez, özellikle böylesi güçlü bir rakibe karşı risk almak tehlikelidir. Fenerbahçe de bu durumu değerlendirdi.” ifadelerini kullandı.

Slovenya temsilcisinin futbolcularından Max Watson, Fenerbahçe gibi güçlü bir rakibe karşı yakalanan tüm pozisyonların en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini, ancak maçta elde ettikleri fırsatları kullanamadıklarını kaydetti.

Marcel Lorber ise maçın durdurulmasını değerlendirerek, “Bunun oyuncular için iyi olmadığını düşünüyorum. Çünkü ısınan vücut soğuyor ve sakatlanma olasılığı da artıyor.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.