DOLAR 32,3627
EURO 34,73
ALTIN 2394,628
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

CANLI: Okan Buruk konuşuyor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Molde maçı öncesi basın toplantısı düzenliyor.

CANLI: Okan Buruk konuşuyor
22.08.2023 20:36
A+
A-
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Molde karşılaşması öncesi Victor Nelsson ile birlikte basın toplantısında konuşuyor. Açıklamaları canlı aktarıyoruz.

Okan Buruk: “İki takım için de çok önemli bir karşılaşma. İki takım için de tek hedef Şampiyonlar Ligi’ne girmek. Rakibimizin ne kadar istekli olduğunu biliyoruz. İki maç var. Ben rakibimizin güçlü bir rakip olduğunu ve kendi sahasında iyi işler yaptığını biliyorum ama biz de kendi kalitemizi ortaya koyacağız. İnşallah iki takım için de güzel bir maç olur”

Victor Nelsson: “Son maçlar artık. Bu maçlardan sonra Şampiyonlar Ligi’ne gireceğiz. Çok heyecanlıyız. İlkini burada, ardından İstanbul’da oynayacağız. Amacımız gruplara kalmak. Bunu da yapacağımıza güveniyorum”

Okan Buruk: “Birincisi burada Zalgiris’ten farklı olarak çok güzel bir atmosfer var. Daha farklı bir sentetik saha. Buradaki maçlarda topun güzel bir şekilde aktığını gördük. Antrenman yapacağız, sahayı tanıyacağız. En iyisini yapmaya çalışacağız.”

Okan Buruk: “2 tur geçtik, bu turu da geçip kendimizi Şampiyonlar Ligi’nde bulmak istiyoruz. Bu Türk futbolu için de çok önemli, değerli. Bu 2 turu geçen Galatasaray’ın hedefi Şampiyonlar Ligi’ne girmek. Zor bir takım karşı oynayacağız ama tek hedefimiz Şampiyonlar Ligi’ne girmek. Finansal olarak ve oyuncuların, bizlerin bu heyecanı yaşaması, bu hiçbir parayla tarif edilemez. O yüzden isteğimiz, arzumuz bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapmak.”

Okan Buruk: “Tete ile ilgili süreç devam ediyor. Buraya kadar getirdik. Oynama izninin çıkma şansı var. Yarın akşama kadar böyle bir sonuç alabilirsek, alacağız. Alamazsak da bir sonraki maç için yetişeceğini düşünüyoruz. En kısa zamanda gelecek cevabı bekliyoruz”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.