DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Böyle çok güzelsiniz: “Biz beraberiz”

Trabzonspor, Basel maçı için kaptan Uğurcan Çakır ile tüm taraftarlara çağrıda bulundu. Bordo-mavililerin bu paylaşımına Fenerbahçe ve Galatasaray’dan da destek geldi.

Böyle çok güzelsiniz: “Biz beraberiz”
13.02.2023 17:24
A+
A-
UEFA Konferans Ligi’nde Basel ile perşembe günü karşılaşacak Trabzonspor’dan kaptan Uğurcan Çakır ile tüm taraftarlara bir çağrı geldi.

Uğurcan Çakır, paylaşılan videoda tüm taraftarları Basel maçına davet etti. Milli kaleci, “Basel ile oynamak zorunda olduğumuz maça renk ve arma ayırmaksızın bütün takım taraftarlarını bekliyoruz. Biz biriz, hep birlikte daha güçlüyüz.” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’un paylaşımına önce Fenerbahçe, ardından Galatasaray’dan da destek geldi.

Fenerbahçe’nin paylaşımında, “Yaralarımızı sarmak için, tek yürek ve HepBirlikte orada olacağız!” ifadeleri kullanıldı. Galatasaray ise, “Yaralarımızı hep birlikte saralım! Gelin HepBirlikte bordo mavi olalım!” sözlerine yer verdi.

Trabzonspor, daha sonra iki takımın paylaşımlarını alıntıladı ve, “Biz beraberiz” sözlerini kullandı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.