DOLAR 32,3445
EURO 34,9368
ALTIN 2396,823
BIST 10216,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bjelica’dan Galatasaray maçı iddiası

Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da teknik direktör Nenad Bjelica oyuncularına kazanabileceklerini söyleyerek moral aşılıyor.

Bjelica’dan Galatasaray maçı iddiası
16.08.2023 12:57
A+
A-
Sezonun ikinci haftasında Cumartesi günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Bjelica, sakatlara rağmen İstanbul’dan 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Saha çalışmalarının yanı sıra yardımcılarının sarı-kırmızılı takımın oyun planı ve istatistikleri ile ilgili raporları inceleyen Hırvat teknik adam gerek teorik gerekse pratik olarak bu istatistikler ve oyun düzenine karşın hamleler geliştirmeye çalışıyor.

“CAMİANIN GÜVENİNİ ARTTIRIRIZ”

Oyuncuları ile bireysel ve gruplar halinde toplantılarda yapan Bjelica, Galatasaray’ın geçen yılın şampiyonu olmasına rağmen yenilmeyecek bir takım olmadığına vurgu yaparken, “Bu deplasmandan galibiyetle dönmemiz halinde camianın güvenini arttırıp, klasman için iddiamızı da ortaya koyarız. Cumartesi günü bizi nelerin beklediğini biliyoruz. Bu zorlu deplasmandan ne yaptığını bilen, direnç gücü yüksek ve yardımlaşarak çıkmayı başarabiliriz” ifadelerini kullandı.

SAĞLIK HEYETİNE TALİMAT VERDİ

Trabzonspor’da, Fernandez ve Orsic dışındaki oyuncuların Cumartesi günü oynanacak Galatasaray maçına yetiştirilmesi için çaba gösteriliyor. Edin Visca, Hüseyin Türkmen, Enis Destan, Kerem Şen ve Denswil’in tedavileri devam ediyor. Teknik direktör Bjelica, sağlık heyetine talimat verdi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.