DOLAR 32,4984
EURO 34,8737
ALTIN 2442,924
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Beşiktaş’tan depremzedeler yardım

Beşiktaş Kulübü, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı.

Beşiktaş’tan depremzedeler yardım
07.02.2023 13:09
A+
A-

Siyah-beyazlı taraftarlar, Vodafone Park’ta kurulan yardım toplama alanına sabahın erken saatlerinden itibaren yardım malzemelerini getirirken, Kulübü de personelleriyle organizasyona destek oldu.

Kartal Yuvası Mağazaları’nın depolarındaki kışlık ürünler de bölgesi için hazırlanırken, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Kılıç, Umut Tahir Güneş, Ali Bayrak, Bilgihan Sürmen ve Barış Dillioğlu da yardım toplanması sırasında görev aldı.

Taraftarlarımız ve Vatandaşlarımızdan Depremzedeler İçin Benzersiz Dayanışma Örneği

— Beşiktaş JK (@Besiktas)

Öte yandan Beşiktaş Kulübü Başkanı de yardım alanını ziyaret etti. Çebi, Türk milletinin gerektiğinde tek yumruk olmayı becerdiğini söyledi.

"Birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bir süreç. El ele verip bunun altından kalkacağız Allah’ın izniyle. Burası bir spor kulübü ama konu vatan, millet, halk, insanlık olduğu zaman spor kulüpleri de ne yapabileceklerini, nerede durabileceklerini iyi biliyorlar. Bunu da gösterdiler. Rakiplerimiz Fenerbahçe, ve ve diğer hepsine candan teşekkür ediyorum. Sahadaki rekabetin dışında böyle bir durumda el ele tutuşup halkımızın yardımlarına aracı olabilmek de bizim için mutluluk kaynağı oldu bu acının içinde. Beşiktaşlı kardeşlerimiz malzemelerini buraya getirebilirler, karşıda oturanlar Stadı’na götürebilirler. Onlar bize getirebilirler. Bu acının içinde güzel bir birliktelik yaşıyoruz. Bu bütün dünyaya güzel bir ders olsun ki Türkiye Cumhuriyeti halkı gerektiği zaman tek yumruk olmayı her zaman becerecektir. İnşallah yaralarımız çok çabuk sarılır ve kayıplarımız da son bulur diye temenni ediyorum."

Beşiktaş taraftarları ayrıca, Vodafone Park’ta tarafından kan vermek amacıyla kurulan tırda kan da verdiler.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Tekerlekli Sandalye Takımımız Depremzedeler İçin Kan Bağışında Bulundular

— Beşiktaş JK (@Besiktas)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.