DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Beşiktaş’ta, Zaynutdinov transferi tamam

Transfer çalışmalarını sürdüren ve CSKA Moskova forması giyen Bakhtiyor Zaynutdinov için uzun süredir uğraş veren Beşiktaş transferi bitirmek üzere.

Beşiktaş’ta, Zaynutdinov transferi tamam
13.08.2023 09:51
A+
A-
Beşiktaş uzun süredir transfer etmek istediği Bakhtiyor Zaynutdinov transferi için CSKA Moskova’yla anlaştı.

KULÜPLE ANLAŞILDI

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten Siyah-Beyazlılar, Türkiye Futbol Federasyonu’nun Türki Cumhuriyetler’in vatandaşlarına yerli listesinde 1 ek kontenjan açması sonrasında gözünü Rusya’ya çevirmişti.

CSKA Moskova’dan Bakhtiyor Zaynutdinov için uzun süredir girişimlerde bulunan Kara Kartal, sonunda istediğini aldı. Yönetim, 25 yaşındaki futbolcu için kapıyı ilk olarak 6.5 milyon Euro’da açan CSKA’yla yaptığı pazarlıklarda son olarak rakamı 4.5 seviyesine getirdi ve anlaşma sağladı.

“BAKHTIYOR SEVE SEVE FORMAYI GİYER”

Kale hariç neredeyse tüm bölgelerde forma giyebilen başarılı futbolcunun yeni haftada İstanbul’a gelmesi ve Siyah-Beyazlı formayı giymesi bekleniyor. Yönetim, Kazakistanlı futbolcuyla da seneliği 1.2 milyon Euro’dan 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Zaynutdinov’un temsilcisi Evgeny Novikov, bir süre önce yaptığı açıklamada, “Beşiktaş, Bakhtiyor Zaynutdinov için CSKA’yla temas halinde. Eğer kulüpler anlaşırsa Bakhtiyor, Beşiktaş formasını mutlulukla giyer” demişti.

BAKHTIYOR ZAYNUTDINOV KİMDİR?

Taraz altyapısında yetişen Bakhtiyor Zaynutdinov, daha sonra Astana, Rostov ve CSKA Moskova formaları giydi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.