DOLAR 32,3818
EURO 34,7643
ALTIN 2396,09
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Beşiktaş’ta Ramos kararı!

Beşiktaş Transfer Haberleri: Beşiktaş, Galatasaray’ın da transfer gündeminde yer alan Sergio Ramos’un transferinden mali şartlar nedeniyle vazgeçti.

Beşiktaş’ta Ramos kararı!
18.08.2023 18:36
A+
A-
Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş, İspanyol stoper Sergio Ramos ile ilgili kararını verdi.

Siyah-beyazlılar, Galatasaray’ın da transfer gündeminde yer alan Ramos’un transferinden vazgeçti.

37 yaşındaki futbolcunun abisi Rene Ramos ile görüşen Beşiktaş, Ramos’un mali koşulları nedeniyle bu transferi rafa kaldırdı.

Kadrosuna yeni bir stoper takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş’ın bu gelişmenin ardından alternatif isimlere yönelmesi bekleniyor.

SERGIO RAMOS KİMDİR?

Sevilla altyapısında yetişen ve daha sonra Real Madrid’e transfer olan Ramos, İspanyol devinde 16 yıl forma giydi. Ramos, 2021 yazında ise Paris Saint-Germain’e imza attı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.