DOLAR 32,4649
EURO 34,7018
ALTIN 2436,876
BIST 9906,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Beşiktaş’ta Jackson Muleka fırsatı kaçırmadı!

Cenk Tosun’un yokluğunda düzenli forma giyme şansı yakalayan Jackson Muleka başarılı performansıyla vitrine çıktı. Daha önce elden çıkarılması düşünülen Demokratik Kongolu forvetin kadroda tutulması kararlaştırıldı.

Beşiktaş’ta Jackson Muleka fırsatı kaçırmadı!
30.07.2023 10:36
A+
A-
Beşiktaş’ta yurt dışı hazırlık kampı ve KF Tirana ile hafta arası oynanan UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu maçında en fazla dikkat çeken isimlerden biri de Jackson Muleka oldu.

Demokratik Kongolu golcü bulduğu fırsatları çok iyi değerlendirdi ve teknik heyetin gözüne girmeyi başardı.

Tedavisine devam edilen kaptan Cenk Tosun’un yokluğunda düzenli forma giyme şansı yakalayan Muleka oynadıkça performansını artırdı.

Kısa sürede adeta bambaşka bir kimliğe bürünen 23 yaşındaki futbolcu performansıyla vitrine çıktı. Muleka özellikle KF Tirana maçında attığı çok şık golle alkışları topladı.

KALMASI KARARLAŞTIRILDI

Jackson Muleka 2022-2023 sezonunda beklentilere yanıt veremezken büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Bu nedenle genç oyuncunun bonservisiyle birlikte veya kiralık olarak takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu.

Ancak Kongolu golcü son dönem performansıyla takımda kalmayı garantiledi. Şenol Güneş’in Demokratik Kongolu oyuncunun performansından çok memnun olduğu ve kadroda tutulmasını istediği ifade edildi.

TEKLİFLERİ REDDEDİYOR

Jackson Muleka’nın da kendisine gelen teklifleri geri çevirdiği öğrenildi. Kariyerine Beşiktaş’ta devam etmek isteyen yetenekli futbolcunun bu konuda kararlı olduğu kaydedildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.