DOLAR 32,4503
EURO 34,6473
ALTIN 2387,56
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Beşiktaş harekete geçti: Kaan Ayhan

Beşiktaş, Sassuolo forması giyen Kaan Ayhan’ın transferi için harekete geçti.

Beşiktaş harekete geçti: Kaan Ayhan
23.01.2023 21:06
A+
A-
Savunmasını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, sezon başında da kadrosuna katmak istediği ancak transferini gerçekleştiremediği Kaan Ayhan’a yöneldi.

Kaan Ayhan ve menajeriyle temasa geçen Beşiktaş, milli futbolcudan bu kez olur yanıtı aldı. Transfer dönemi kapanmadan transferi bitirmek isteyen Beşiktaş, Sassuolo’ya kiralama teklifi yapmaya karar verdi. Beşiktaş, kısa süre içerisinde görüşmeleri tamamlayıp, hafta sonuna kadar milli futbolcuyu İstanbul’a getirmek istiyor.

Siyah-beyazlılar, Sassuolo’da bu sezon fazla forma şansı bulamayan Kaan Ayhan için yapacağı kiralık teklifine satın alma maddesi de eklemeyi planlıyor.

Bu sezon Sassuolo’da 11 maçta süre alan Kaan Ayhan, bu maçların 6 tanesine ilk 11’de başladı. Milli futbolcu, bu karşılaşmada 1 gollük katkı sağladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.