DOLAR 32,5637
EURO 34,92
ALTIN 2425,401
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Beşiktaş, F.Bahçe, G.Saray ve A.Demirspor maçları ertelenebilir!

Türkiye’nin ülke puanına çok ihtiyaç duyduğu dönemde TFF, Sporx’in haberinin ardından Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Adana Demirspor’un lig maçlarını ertelemeyi gündemine aldı. Erteleme için 4 takımdan gelecek yanıt bekleniyor.

Beşiktaş, F.Bahçe, G.Saray ve A.Demirspor maçları ertelenebilir!
21.08.2023 22:36
A+
A-
Sporx yazdı, Süper Lig’in kaderi değişiyor! Fenerbahçe’nin Twente ile oynayacağı UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu eleme maçları öncesinde Hollanda Futbol Federasyonu’nun ligde eleme maçı oynayan takımların maçlarını ertelemesini Sporx duyurdu, Türkiye Futbol Federasyonu harekete geçti.

TFF, KULÜPLERLE GÖRÜŞTÜ!

Türkiye Futbol Federasyonu, Avrupa’da oynayacak Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor’un maçlarını ertelemeyi düşünüyor. Federasyon, kulüplere danıştı onlardan gelecek yanıta göre son karar verilecek.

Konuyla ilgili konuşan Rıdvan Dilmen, “TFF sanırım maçları erteliyor. Twente maçından sonra bir şey oldu sanırım. İnşallah bu söylentiler doğru çıkar ve ertelerler lig maçlarını.” dedi.

Erman Toroğlu ise, “Bazı yerlerde dedikodular çıkıyor, ne derece doğru bilmiyorum ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz. 3-4 yerden duydum. Avrupa’da oynayacak takımların maçlarının tehir edileceği konuşuluyor, Hollanda ve Belçika’daki gibi.” yorumunda bulundu.

TFF’nin erteleme kararı alması durumunda, hafta sonu oynanması gereken İstanbulspor – Galatasaray, Fenerbahçe – Başakşehir ve Adana Demirspor – Beşiktaş maçları ileri bir tarihe ertelenecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.