DOLAR 32,5694
EURO 34,9653
ALTIN 2427,267
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Başkent’te 1’er gol, 1’er puan

MKE Ankaragücü ile Adana Demirspor, Başkent’te puanları 1’er golle paylaştı.

Başkent’te 1’er gol, 1’er puan
21.08.2023 23:36
A+
A-
Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında MKE Ankaragücü ile Yukatel Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Ankara Eryaman Stadyumu’nda oynanan mücadele 1-1 sona erdi.

Adana Demirspor, 26. dakikada Mbaye Niang’ın penaltı golüyle öne geçti. Adana Demirspor, 42. dakikada Efkan Bekiroğlu’nun golüyle eşitliği sağladı.

Bu sonucun ardından MKE Ankaragücü, bu sezonun ilk puanı aldı. Adana Demirspor ise ilk kayıplarını yaşadı ve puanını 4 yaptı.

Adana Demirspor, hafta içinde Genk ile Konferans Ligi’nde karşılaştıktan sonra ligde Beşiktaş’ı ağırlayacak. MKE Ankaragücü ise VavaCars Fatih Karagümrük deplasmanına gidecek.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

10. dakikada maçta ilk tehlike Adana Demirspor kalesinde yaşandı. Kitsiou’nun sağdan ceza sahasına gönderdiği pasta meşin yuvarlağı kontrol eden Sowe, Semih Güler’den sıyrılıp sağ çaprazdan şutunu çekti. Bu pozisyonda kaleci Ertaç, uzanarak topu kontrol etti.
21. dakikada Rodrigues’in soldan yaptığı ortada ön direğe hareketlenen Niang’ın şutunda Mert Çetin’e çarpan top kalecide kaldı. VAR odasının uyarısı sonrası hakem Cihan Aydın, bu pozisyonda Mert Çetin’in elle oynadığını belirterek penaltı noktasını gösterdi.
26. dakikada kullanılan atışta Niang, kalecinin sağından topu filelere gönderdi: 0-1.
27. dakikada Adana Demirspor etkili geldi. Sağ kanatta topu kapan Yusuf Erdoğan, ceza sahasına girdikten sonra penaltı noktasına pasını aktardı. Bu bölgeye hareketlenen Niang’ın yerden vuruşunda savunmaya da çarpan top kaleci Gikiewicz’te kaldı.
42. dakikada MKE Ankaragücü, beraberliği yakaladı. Kitsiou’nun pasında topla buluşan Tolga Ciğerci, ceza sahası dışı sağ çaprazından çok sert vurdu. Kaleci Ertaç Özbir’den dönen topu kale sahası üzerindeki Efkan Bekiroğlu filelere gönderdi: 1-1.

İKİNCİ YARIDAN DETAYLAR BİRAZDAN…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.