DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Arda Güler enkazdan kurtarılan Mesut ile görüştü

Fenerbahçeli futbolcu Arda Güler, Adıyaman’da enkazdan çıkarılan Mesut ile görüştü.

Arda Güler enkazdan kurtarılan Mesut ile görüştü
11.02.2023 17:01
A+
A-

merkezli meydana gelen ve 10 ilde etkili olan felaketi sonrasında dün Adıyaman’da çalışmaların 113. saatinde enkaz altından çıkarılan Mesut, Fenerbahçeli futbolcu Arda Güler’e hastane yolunda mesaj göndermişti.

Ambulansla tedavisinin yapılması için hastaneye götürülen Mesut, Arda Güler’e sevgisini dile getirirken genç futbolcu paylaştığı video ile cevap vermişti.

Bugün ise Arda Güler ile Mesut, telefonda görüntülü görüştüler. Enkazdan çıkarılan Mesut, "Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak için devam ağabey. Senin gibi topçular milyonda bir geliyor. En kısa zamanda bize gelmeni istiyorum ağabey. Başarılar diliyorum" dedi.

Arda Güler ise "Sağ ol kardeşim. Biz seni iyileşince tesislere bekliyoruz. Sana formamı vereceğim" diye konuştu.  

Mesut, Arda abisi ile görüştü.En kısa sürede bir araya da geleceğiz Mesut, sen hepimize umut oldun.  

— SK (@Fenerbahce)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.