DOLAR 32,5592
EURO 34,9697
ALTIN 2448,305
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Antalyaspor: “Puan alabilirdik”

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Joao Carlos Valado Tralhao, Trabzonspor karşılaşması sonrası konuştu.

Antalyaspor: “Puan alabilirdik”
12.08.2023 01:39
A+
A-
Bitexen Antalyaspor Teknik Sorumlusu Joao Carlos Valado Tralhao, Trabzonspor maçının ardından Süper Lig’e büyük bir takıma karşı, önemli bir takıma karşı oynayarak başladıklarını belirterek, “Son dakikaya kadar takımımız sahada maça tutunabileceğini gösterdi. İnanmış bir takım vardı sahada. Biz ikinci yarıda özellikle oyunumuzla gol veya goller bularak sahadan 1 veya 3 puanla ayrılabileceğimizi gösterdiğimize inanıyorum.” diye konuştu.

İkinci yarı iyi oyun çıkardıklarını aktaran Tralhao, şunları kaydetti:

“Öncelikle şunu söyleyebilirim istatistiklere bakıldığında ikinci yarı özellikle takımımızın iyi oyun çıkardığını görüyoruz. Bunu 90 dakikaya yayma sorumluluğumuz var. Bunu da yapacağımızı düşünüyoruz. Diğer taraftan rakibimizi tebrik ederek başlamamız lazım onlar sezona galibiyetle başladılar. Sahada hem bireysel olarak hem de kolektif olarak kalitelerini gösterdiler. İlk yarıdaki bizden bazı şeyleri daha iyi doğru yaparak attıkları 1 gol var. Maçı da kazanmayı bildiler.”

İyi bir oyun sergilediklerinin altını çizen Tralhao, “Gerçekten harika bir iş çıkardılar, kalitelerinin olduğunu, iyi çalıştığımızı ve sezon öncesi kampı iyi değerlendirdiğimizi gösterdiler. Fırsatları değerlendirebilseydik bugün sahadan puan veya puanlarla ayrılabilirdik ama gelişeceğiz. Geldiğimiz ilk günden beri takımı geliştiriyoruz. Bundan sonraki süreçte takımı geliştireceğiz. Süper Lig’e Antalyaspor için optimist bir vizyonla başladık diyebilirim.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.