DOLAR 32,4739
EURO 34,9302
ALTIN 2435,937
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Anadoluhisarı İdman Yurdu şampiyonluğa motive

Anadoluhisarı İdman Yurdu Kulübü Başkanı İlker Güner, rotalarını şampiyonluk olarak çizdi.

Anadoluhisarı İdman Yurdu şampiyonluğa motive
15.08.2023 21:06
A+
A-
Anadoluhisarı İdman Yurdu, İstanbul Süper Amatör Lig’in 2023-24 Sezonu için ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Anadoluhisarı Akademi Stadı’nda gerçekleşen bu ilk çalışmaya, eski ve yeni olmak üzere toplam 22 futbolcu katılım sağladı.

Beykoz’un gururu olan bu kulüp, antrenmanın ilk gününde neşe dolu bir atmosferdeydi. Teknik direktör Ekrem Albayrak ve Yardımcı Antrenör Burkan Satır’ın liderliğindeki bu özel antrenman, takımın enerjisiyle doldu.

Yaklaşık bir buçuk saat süren bu çalışma sonrasında, Anadoluhisarı İdman Yurdu’nun Teknik Sorumlusu Ekrem Albayrak, sezon boyunca kazasız, belasız ve sakatlıksız bir dönem diledi. Kendi sözleriyle, “Geçen sezonun kadromuzdan pek çok oyuncuyla bu sezon da devam ediyoruz. Elbette, uzun bir hazırlık süreci bizi bekliyor. Bu süre zarfında kadromuza yeni katılan oyuncuların yanı sıra ayrılan oyuncular da olabilir. Pazartesi gününden itibaren ise geleneksel sezon öncesi antrenman programımızı, Polonezköy’de yapılacak kros çalışmasıyla başlatacağız,” şeklinde konuştu.

Anadoluhisarı İdman Yurdu Başkanı İlker Güner ise kulüp tarihinin 110. yılını kutladıkları bu dönemde, şampiyonluk hedefiyle dolu bir kadro oluşturma amacında olduklarını belirtti. Başkan, “Teknik ekibimizin belirlediği oyuncuları kadromuza dahil etmeye başladık. Bazı futbolcularla görüşmelerimiz sürüyor. Anadoluhisarı’nın ruhuna yakışır bir kadro ve mücadeleyle, şampiyonluk kovalamak istiyoruz. Yönetim kurulumuz, takıma katkı sağlayacak sponsorluk anlaşmaları üzerinde çalışıyor,” ifadelerini kullandı.

Anadoluhisarı İdman Yurdu, yeni sezona umut ve kararlılıkla adım attı. Taraftarlar, kulübün 110 yıllık başarılı geçmişine yakışır şekilde, yeşil sahalarda zaferler kazanacakları bir sezon bekliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.