DOLAR 32,4711
EURO 34,8821
ALTIN 2433,042
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Abdullah Avcı: “Kazanmaya geldik”

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray karşılaşmasından önce konuştu.

Abdullah Avcı: “Kazanmaya geldik”
05.02.2023 19:09
A+
A-
Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, Galatasaray maçı öncesi görüşlerini aktardı.

Avcı, “Galatasaray’ın bu sezonki gidişatı, bizim geçen sezonki gidişatımıza benzer. Ciddi şekilde fırsatlar var. Galatasaray’ın zaafları var. Bazen 2-1-7 oynuyorlar. Bunun üzerine çalıştık.” dedi.

“Kazanmak için geldik. Geçen senenin şampiyonuyuz. Yarışın içinde olabilmek için şansımızı sonuna kadar zorlayacağız.” diyen deneyimli teknik adam, Djaniny konusunda ise, “Djaniny, çok önemli katkılar sağlamış özel bir oyuncu. Ayrılmak istediğini şiddetli bir şekilde ifade etti. Mevkiisinde sıkıntılarımız var. Lahtimi, geçen seneden beri takip ettiğimiz yetenekli bir oyuncu. Fırsat olabilir. Çok iyi çalışıyor. Djaniny’i de kaybedince böyle bir tercih yaptık.” sözlerini sarf etti.

Avcı, son olarak gün içerisinde yaptığı, “İstanbul’da bu akşam fırtına var” paylaşımı için de “İstanbul’da ‘fırtına’ var. Umarım sahaya da aynı şekilde yansır bu durum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.