DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

8 gollü maçta kupa Real Madrid’in

Real Madrid, FIFA Dünya Kulüpler Kupası finalinde Al Hilal’i 5-3 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü.

8 gollü maçta kupa Real Madrid’in
12.02.2023 00:21
A+
A-
FIFA Dünya Kulüpler Kupası finalinde Real Madrid ile Al Hilal karşı karşıya geldi. Fas’taki Moulay Abdellah Stadyumu’nda oynanan maçı Real Madrid 5-3’lük skorla kazandı.

Real Madrid, 13. dakikada Vinicius Junior ile öne geçti. 18. dakikada Federico Valverde farkı 2’ye çıkardı. Al Hilal, Moussa, Marega ile 26. dakikada farkı bire indirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı Real Madrid’in 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Real Madrid, Karim Benzema’nın 54. dakikada attığı golle skoru 3-1’e getirdi. Federico Valverde, 58. dakikada sahneye çıktı ve Real Madrid adına farkı 3’e çıkardı.

Al Hilal Luciano Vietto ile 63. dakikada 4-2’yi buldu. Real Madrid, bu gole 6 dakika sonra 69’da Vinicius Junior ile karşılık verdi ve durum 5-2 oldu. Al Hilal’da ikinci golü atan Luciano Vietto, 79. dakikada maçın skorunu 5-3 olarak ilan etti.

Real Madrid, Al Hilal’i 5-3’lük skorla mağlup ederek Dünya Kulüpler Kupası’nı müzesine götürdü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.