DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

113. saatten Arda Güler’e

Adıyaman’da enkaz altından 113’üncü saatte çıkarılan Mesut, ambulansta Fenerbahçeli Arda Güler’e seslendi.

113. saatten Arda Güler’e
11.02.2023 00:09
A+
A-
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde etkili olan deprem felaketi sonrasında arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Adıyaman’da çalışmaların 113’üncü saatinde enkaz altından çıkarılan Mesut, Fenerbahçeli futbolcu Arda Güler’e hastane yolunda mesaj gönderdi. Ambulansla tedavisinin yapılması için hastaneye götürülen Mesut, Arda Güler’e sevgisini dile getirirken teknik direktör Jorge Jesus’a da seslendi.

Genç taraftar, “Arda Güler ağabey seni çok seviyorum. Fenerbahçe’yi kurtarmaya devam et. Bir de Jorge Jesus’a söyleyin seni de oynatsın, seni oynatmıyor” şeklinde mesaj gönderdi.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından ise Fenerbahçeli futbolcu Arda Güler, genç taraftarın bu mesajına kayıtsız kalmadı. Arda Güler, “Güzel kardeşim sen pes etmedin, başardın. Mücadelenle bize umut oldun. Seni çok seviyoruz. Kendine çok dikkat et. İnşallah yüz yüze görüşmek dileğiyle” şeklinde cevap verdi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.