DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cephedeki Ukraynalı askerden Türkiye’ye taziye mesajı: Güçlü kalın

Ukrayna ve Rusya arasında şiddetli çatışmaların devam ettiği Bakhmut’ta bulunan Ukraynalı asker Roman, yayınladığı görüntülü mesaj ile Türkiye’ye taziyelerini sunarak, “Mümkün olduğu kadar çok insanı kurtarın ve güçlü kalın” dedi.

Cephedeki Ukraynalı askerden Türkiye’ye taziye mesajı: Güçlü kalın
14.02.2023 01:01
A+
A-

Merkez üssü olan depremlerin ardından tüm dünyadan Türkiye’ye destek mesajları gelmeye devam ediyor.

ve arasında şiddetli çatışmaların devam ettiği bölgesindeki Bakhmut’ta bulunan Ukraynalı asker Roman, cephedeyken yayınladığı görüntülü mesaj ile Türkiye’ye taziyelerini sundu.

Türkiye’de meydana gelen depremleri öğrendiğini ifade eden Roman, birkaç kez Alanya ve Marmaris’te bulunduğunu belirterek, “Ülkenizi seviyorum, insanlarınızı seviyorum.Olanlar için gerçekten çok üzgünüm. Bu trajedi korkunç, çok dehşet verici. Biz Ukraynalılar, masum insanların ölmesinin ne kadar korkunç olduğunu biliyoruz. Bu yüzden şunu söylemek istiyoruz. Güçlü kalın. Tanrı sizi korusun. Mümkün olduğu kadar çok insanı kurtarın ve güçlü kalın. Aklımızdasınız” dedi.

Roman görüntülü mesajını çektiği sırada cephe hattındaki çatışmaların devam ettiği duyuldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.