DOLAR 32,4613
EURO 34,8754
ALTIN 2433,782
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İstanbul’da fırtına: Çatılar uçtu, ağaçlar devrildi

İstanbul’da etkisini sürdüren şiddetli lodos, çatı uçmalarına ve ağaç devrilmelerine neden oldu. Araçlar zarar gördü, marketlerin reyonları devrildi.

İstanbul’da fırtına: Çatılar uçtu, ağaçlar devrildi
05.02.2023 20:01
A+
A-

İstanbul’da etkili olan fırtına, bir marketin cips standını uçurdu. Uçarak savrulan reyonu gören market çalışanı dışarı çıkarak malzemeleri toplamaya çalıştı. O anlar ise kameraya yansıdı.

Fatih’te ise Vatan Caddesi’nde İl Emniyet Müdürlüğü önünde yol kenarında bulunan ağaç, fırtınanın etkisiyle boş bir taksinin üstüne devrildi.

Devrilen ağaç, belediye ekipleri tarafından kesilip yol kenarına alındı. Can kaybının olmadığı olayda bir aydınlatma direği zarar gördü.

[Fotoğraf: İHA]

Fırtınada sallanan iskele korkuttu

Beyoğlu’nda metruk bir binanın cephesine kurulan iskele, kuvvetli rüzgarın etkisiyle sallanınca mahallede korkuya neden oldu.

Tedbir amaçlı çevredeki binalar boşaltılırken iskelenin sallanma anları kameraya yansıdı. Beyoğlu Ataman sokakta metruk bir binanın yan tarafına kurulan iskele sallanmaya başladı. İskelenin sallandığını gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis, zabıta ve Beyoğlu Belediyesi ekipleri sevk edildi.

Çökme riski bulunan iskele için çevredeki binalar boşaltılırken, tedbir amaçlı emniyet şeridi de çekildi. Olaya ilişkin incelemeler sürüyor.

[Fotoğraf: DHA]

Sebze standı devrildi, çatı parçaları düştü

Arnavutköy’de şiddetli fırtına, hayatı olumsuz etkiledi. İlçedeki bir marketin sebze standı, şiddetli rüzgara dayanamayarak devrildi.

Olay anı kameraya yansırken, kaldırımda kimsenin olmaması yaşanabilecek bir kazanının önüne geçti. Arnavutköy’de kaydedilen bir başka görüntüde ise bir binanın dış cephe parçalarının koptuğu görüldü.

Aynı bölgede bir evin çatısından kopan parçalar, caddeye düşerek araçlara hasar verdi.

[Fotoğraf: AA]

Apartmanın çatısı uçtu

Lodos nedeniyle Esenyurt’ta İstiklal Mahallesi Köknar Sokak’taki 4 katlı bir apartmanın çatısı uçtu.

Fırtınanın etkisiyle savrulan çatının parçaları, sokakta park halinde bulunan 2 aracın üstüne düştü. İki araçta da hasar meydana geldi.

Uçan çatıdan düşen parçalar, olay yerine gelen belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.