DOLAR 32,5087
EURO 34,9139
ALTIN 2422,794
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray için en pahalı maç: Molde

Galatasaray’da varsa yoksa Molde maçı… Galatasaray, deplasmanda oynayacağı karşılaşmadan iyi bir sonuçla dönüp İstanbul’da işi bitirmek istiyor. Aslan, Şampiyonlar Ligi gruplarına kalırsa bu yaz harcadığı 20 milyon Euro’yu çok aşan bir rakamı cebine koyacak.

Galatasaray için en pahalı maç: Molde
22.08.2023 12:51
A+
A-
Galatasaray’ın önünde son bir engel kaldı: Molde… Şampiyonlar Ligi gruplarında 17. kez yer almak için yarın Norveç ekibine karşı eşleşmenin ilk ayağını oynayacak sarı-kırmızılılarda iyi bir skorla İstanbul’a dönmekten başka bir düşünce yok.

Hem teknik heyet hem de futbolcular tura odaklandı. Ancak belki de en büyük motivasyon yönetimde… Çünkü yıldızlarla dolu ve maliyetli bir kadro kuran Dursun Özbek ve ekibi, Şampiyonlar Ligi’nin sağlayacağı ekonomik faydanın hayalini kuruyor.

DEV GELİR

Galatasaray, gruplara adını yazdırırsa 15.6 milyon Euro ayakbastı, 1.5 milyon Euro market geliri, en az 8 milyon Euro katsayı payını cebine koyacak. Devler Ligi’nde bir galibiyetin değeri 2.8 milyon Euro; beraberlik ise 930 bin Euro… Son 16 turunun 9.6, çeyrek finalin 10.6, yarı finalin 12.5 ve finalin de 15.5 milyon Euro’luk (Şampiyona ekstra 4.5 milyon Euro veriliyor) ‘bonus’u var.

Galatasaray, ilk maçta iyi bir skor alır İstanbul’da da turu geçerse kasasına 25 milyon Euro koymayı garantileyecek. Transfere harcanan 20 milyon Euro tek kalemde kasaya girecek. 

 
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.