DOLAR 32,4872
EURO 34,9459
ALTIN 2434,269
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Menderes’te Evde Sağlık Hizmetlerine Yeni Büro

Menderes Belediyesi tarafından, evde sağlık hizmetleri uygulaması kapsamında yeni irtibat bürosu ilçeye kazandırıldı.

Menderes’te Evde Sağlık Hizmetlerine Yeni Büro
16.08.2023 12:00
A+
A-

Menderes Belediyesi tarafından, evde sağlık hizmetleri uygulaması kapsamında yeni irtibat bürosu ilçeye kazandırıldı.

Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan talimatı ile Menderes Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen evde sağlık hizmetlerine yeni irtibat bürosu kazandırıldı. İlçe merkezinde Kemalpaşa Mahallesi’nde yer alan merkez binanın yanı sıra sahil bölgesinde Özdere Çukuraltı Mahallesi’nde yeni büro vatandaşlara hizmet vermeye başladı. 

Daha hızlı hizmet

65 yaş ve üstü yaşlı bireylerle her yaştaki yatalak hasta, engelli kişi, gebe ve yeni doğan için ücretsiz temel sağlık hizmetinin verildiği evde sağlık hizmetleri uygulamasının daha hızlı ve koordineli şekilde yapılması için sahil bölgesine kazandırılan yeni irtibat bürosu Salı ve Perşembe günleri hizmet verecek. Ekipler sahil bölgesini kapsayan Gümüldür, Özdere ve Ahmetbeyli’nin yanı sıra çevre de yer alan diğer mahallelere de hizmet sağlayacak.

Her zaman yanlarındayız

Vatandaşlara her alanda daha iyi hizmet verebilmek için çalıştıklarını ifade eden Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ‘’ Her şeyin başı sağlık. Bu bilinçle hareket ederek vatandaşlarımızın temel sağlık hizmetlerine ulaşması konusunda gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu kapsamda 44 mahallemizin tamamında sürdürdüğümüz evde sağlık hizmetlerimizin daha hızlı ve koordineli şekilde vatandaşlarımıza hizmet verebilmesi adına yeni irtibat büromuzu sahil bölgemize kazandırdık.  İlçemize hayırlı, uğurlu olsun’’ dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.