DOLAR 32,5587
EURO 34,8464
ALTIN 2432,658
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Survivor All Star 2024 bu hafta kim elendi?

Survivor All Star 2024 bu hafta kim elendi?
17.01.2024 11:20
A+
A-

TV8 kanalının en çok izlenen yarışma programı olan Survivor All Star 2024 yeni sezona bomba gibi başladı. Eski yarışmacıların katıldığı yeni sezonda bir birinden renkli ve eğlenceli yarışmacılar boy gösteriyor. Survivor yarışmasında ilk kez bu sezon sms ile eleme olmayacak ve buda yarışmacıların en çok hoşuna giden bir durum olarak ön plana çıkmaktadır.

Mücadele gücü yüksek, hız, zeka, strateji ve insan ilişkilerini ön plana çıkartacak olan Survivor Allstar 2024 yarışmasında en güçlü ve dayanıklı olan bu senenin kazananı olacak.

Erkeklerde; Turabi, Hakan, Ogeday, Poyraz, Sercan gibi isimler ön plana çıkarken. Kadınlarda; Nagihan, Aleyna, Sema, Nefise, Damla Can ön plana çıkmaktadır. Ayırca bu haftadan sonra yedek adaylarında yarışmaya katılmasıyla yeni isimler gün yüzüne çıkacak.

Survivor Allstar 2024 bu hafta kim elendi sorusu yarışmayı izleyenler tarafından sıklıkla soruluyor. Survivor Allstar 2024’te her ahfta bir isim adaya ve hayallerine veda etmeye devam ediyor. Bir hafta erkek yarışmacılar bir hafta ise kadın yarışmacılar arasında yapılan elemelerde başarısız olan ada hayatına veda ediyor.

Survivor All Star 2024 izle yarışmasını izlemek için TV8 canlı izle aramasını google üzerinde yaparak sonuçlardan en bildiğiniz linke tıklayıp izleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.