DOLAR 32,3846
EURO 34,7887
ALTIN 2396,113
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yahyalı’dan Dört Proje MEB Robot Yarışmasına Katılacak

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, 15. Uluslararası MEB Robot Yarışmasına katılacak Mustafa Koyuncu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini makamında kabul etti.

18.08.2023 18:21
A+
A-

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, 15. Uluslararası MEB Robot Yarışmasına katılacak Mustafa Koyuncu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini makamında kabul etti.

Okul Müdürü Hasan Şahbaz ve öğretmenlerinde yer aldığı kabulde Başkan Esat Öztürk, başarılı öğrencileri her zaman desteklerini belirterek öğrencileri tebrik etti.

Başkan Esat Öztürk yaptığı konuşmada; “ Yahyalılı öğrencilerimiz gururumuz olmaya devam ediyorlar. Kayseri’den MEB Robot Yarışmasına katılacak 3 takımdan birinin de ilçemizden olması bizleri mutlu etti. Bu tür yarışmalarda öğrencilerimizin maddi ve manevi anlamda en büyük destekçisiyiz.  Belediye olarak biz her zaman desteklerimiz devam edecek. Bursa’daki yarışmadan derece alıp dönerseniz bizi çok mutlu edersiniz. Çocuklarımızın başarılı olmaları için onları yüreklendirmeliyiz. Bu konuda da ilçemizin çok iyi olduğunu düşünüyorum. Selçuk Bayraktar’ın gençlerimiz için çok iyi bir rol model olduğunu düşünüyorum. Ülkemizin geleceğinin çok iyi olacağını düşünüyorum.” Diye konuştu.

Yahyalılı öğrenciler, 4 -9 Eylül tarihleri arasında Bursa’da düzenlenecek olan Uluslararası Meb Robot Yarışması Türkiye Finallerinde Sumo Robotları, Çizgi İzleyen Robotlar ve Drone robotu dallarında yarışacaklar.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.