DOLAR 32,311
EURO 34,7874
ALTIN 2390,685
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tahliye uçuşunda görevli kabin memuru gözyaşlarını tutamadı

Depremzedeleri tahliye eden THY uçağının kabin amiri anons yaparken gözyaşlarını tutamadı.

Tahliye uçuşunda görevli kabin memuru gözyaşlarını tutamadı
12.02.2023 14:01
A+
A-

Türk Hava Yolları (THY) bölgesinden ve Ankara’ya tahliye uçuşları düzenliyor.

Malatya-İstanbul seferinde görevli kabin memuru Seda Polat, anons yaparken duygu dolu anlar yaşadı.

Polat, anonsunda "Sayın yolcularımız, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremler nedeniyle büyük üzüntü duyuyoruz. Haaytını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı tüm yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ülkemize geçmiş olsun" derken gözyaşlarını tutamadı. 

Pilotlar çocukları kokpite aldı

Aynı zamanda Hava Kuvvetleri’ne ait uçaklar, depremden kurtulan vatandaşların tahliyesine devam ediyor. Pilotlar da uçaktaki çocuklara moral vermek için onları kokpite alıyor, pilotluk ve uçak hakkındaki meraklarını gideriyor.

 

Hava Kuvvetlerimize ait uçaklar, aralıksız şekilde depremden kurtarılan vatandaşlarımızın tahliyesine devam ediyor. Pilotlarımız da uçaktaki çocuklarımıza moral vermek için onları kokpite alıyor, pilotluk ve uçak hakkındaki meraklarını da gideriyor.Türkiye Tek Yürek ????????

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.