DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Halk otobüsünde köpek tartışması

İstanbul Kağıthane’de köpeğiyle özel halk otobüsüne binmek isteyen kadının, şoför tarafından otobüsten indirildiği iddia edildi.

Halk otobüsünde köpek tartışması
24.07.2023 12:06
A+
A-

İstanbul’da belediye otobüsüne köpeğiyle binmek isteyen bir kişi, şoför tarafından araçtan indirildi.

Olay, Cendere Caddesi Kağıthane İETT son durakta dün öğlen saatlerinde meydana geldi.

Aybike Çağlar köpeğini gezdirmek için dışarı çıktı. Bir süre köpeğiyle yürüyen Çağlar havaların da sıcak olması nedeniyle köpeğinin ayaklarının yanmaması için evine İETT’ye bağlı özel halk otobüsüyle dönmek istedi.

İddialara göre, Gültepe-Şişli Hattında çalışan otobüse binmek isteyen Aybike Çağlara otobüs şoförü köpekle binemeyeceğini söyledi.

blank

Şoför ile tartışmaya başlayan kadın, köpeğinin ağızlığının olduğunu ve köpeğin herhangi bir engelinin olmadığını söyledi.

Şoför ise köpekle binebilmesi için İETT Hareket Amirliği’nden izin alması gerektiğini belirtti.

blank

Bir süre daha otobüsün içinde devam eden tartışma şoförün kadını ve köpeğini otobüsten indirmesi ile son buldu.

Tartışma anları ise köpeğin sahibi tarafından cep telefonu kamerası ile kaydetti.

Görüntülerde köpeğin sahibi, köpeğinin tasması ve ağızlığının olduğunu, şoförün ise köpekle binemeyeceklerini söylediği görülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.