DOLAR 32,5044
EURO 34,9222
ALTIN 2439,574
BIST 9709,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Canik Belediyesi’nden 30 Ağustos’a Özel Hediyeler

Canik Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlediği çekilişle birbirinden özel hediyeleri vatandaşlarla buluşturacak.

Canik Belediyesi’nden 30 Ağustos’a Özel Hediyeler
16.08.2023 18:18
A+
A-

Canik Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlediği çekilişle birbirinden özel hediyeleri vatandaşlarla buluşturacak. 

Büyük sevinç ve heyecan yaşatan çekiliş programlarına ara vermeden devam eden Canik Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda vatandaşları birbirinden özel hediyelerle buluşturacak. Canik Belediyesi, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve Canik Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden ülke genelinde düzenlediği ’30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Çekilişi’ ile vatandaşlara  Cumhuriyetin ilanının 100. yılı onuruna tasarlanan, şık ve zarif duruşuyla büyük beğeni toplayan ‘Samsunspor 100. Yıl Gold Forma’, ‘bisiklet’, ‘bluetooth kulaklık’, ‘akıllı saat’ ve ‘spor çantası’ hediye edecek. 

Vatandaşlara Samsunspor 100.Yıl Gold Forma

Canik Belediyesi, vatandaşların yüzünde tebessüm oluşturan çekiliş programlarına bir yenisi daha ekledi. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle ülke genelinde çekiliş programı tertip eden Canik Belediyesi, düzenlediği çekilişle vatandaşlara Cumhuriyetin ilanının 100 yılı onuruna, 2023-2024 sezonu için özel olarak tasarlanan 10 adet Samsunspor 100. Yıl Gold Forma, 3 adet bisiklet, 5 adet bluetooth kulaklık, 7 adet akıllı saat ve 5 adet spor çantası hediye edecek.

30 Ağustos’a Özel 30 Hediye

Canik Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Çekilişi’ne ilişkin yapılan açıklamada, katılımcıların Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve Canik Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarında yer alan çekiliş gönderisinde belirtilen katılım şartlarını dikkatle incelemeleri, katılım yönergesi gereğince Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve Canik Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarının takip edilmesi, ilgili çekiliş gönderisinin Twitter üzerinden retweet yapılarak beğenilmesi, Instagram üzerinden ise beğenilmesi ve çekiliş gönderisinin  hikâyeye eklenmesi ve her iki sosyal medya platformunda yer alan ilgili çekiliş gönderisinin yorumlar kısmına en az 2 arkadaşını etiketlemesi gerektiği kaydedildi. Canik Belediyesi’nin vatandaşlara 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla birbirinden özel 30 adet hediye vereceği çekiliş programının son katılım tarihi 30 Ağustos 2023 saat 23.59 olarak belirtilirken, çekilişten hediye almaya hak kazanılması için tüm çekiliş şartlarının yerine getirilmesi gerektiği bildirildi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.