DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizi daha da güzelleştirmek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ediyoruz”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizi daha da güzelleştirmek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ediyoruz”
25.07.2023 18:33
A+
A-

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, muhtarlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada muhtarlarla uzun süre sohbet eden, onlarla yakından ilgilenen Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçede program dâhilinde gerçekleşen ve planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Canik’te her alanda çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, muhtarlarla her fırsatta bir araya gelerek onların talep ve önerilerini dinlediklerini belirtti.

 

Talep ve Önerileri Dinledi

İlçedeki muhtarlarla her fırsatta bir araya geldiklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik’te tüm alanlarda gerçekleştirilen çalışmaların büyük bir titizlikle devam ettiğini kaydetti. Başkan İbrahim Sandıkçı, “ İlçemizin dört bir köşesinde çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Muhtar kardeşlerimizle her fırsatta bir araya geliyor talep ve önerilerini dinliyoruz. İlçemize en kaliteli hizmetleri kazandırmak için sürdürdüğümüz çalışmalarımız esnasında muhtarlarımızla sürekli olarak istişareler gerçekleştiriyoruz. İlçemizi daha da güzelleştirmek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Görevlerini özveriyle sürdüren tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın ev sahipliğinde Canik Belediye Meclis Üyeleri’nin de yer aldığı toplantıya YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi, YEDAŞ Dağıtım Direktörü Ümit Yaşar Kışla, YEDAŞ Koordinatörleri, YEDAŞ Samsun Bölge Müdürü Emin Uğur Asan, Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç ve muhtarlar katıldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.