DOLAR 32,4815
EURO 34,9645
ALTIN 2436,334
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Başkan Engin, Geçmiş Olsun Dileklerini Kabul Etti

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, göreve dönmesinin ardından geçmiş olsun dileklerini kabul etti. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen buluşmada herkese teşekkürlerini ileten Başkan Engin, “Bir yöneticinin bir siyasetçinin ülkesine, kentine hizmet etmesi kadar kıymetli bir şey olmadığını düşünüyorum.

Başkan Engin, Geçmiş Olsun Dileklerini Kabul Etti
15.08.2023 17:03
A+
A-

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, göreve dönmesinin ardından geçmiş olsun dileklerini kabul etti. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen buluşmada herkese teşekkürlerini ileten Başkan Engin, “Bir yöneticinin bir siyasetçinin ülkesine, kentine hizmet etmesi kadar kıymetli bir şey olmadığını düşünüyorum. Bu hizmetleri halk adına yapmak bizler için gurur veriyor. 5 yıldan beri ben de sizlerin desteğiyle bu gururu ve onuru yaşıyorum. Biz ülkemizde, şehrimizde birlikte yaşamaya devam edeceğiz” dedi

Geçirdiği rahatsızlığın ardından görevine dönen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin; meclis üyeleri, ilçede faaliyet gösteren siyasi partilerin ve STK’ların temsilcileri, muhtarlar ve mesai arkadaşlarının geçmiş olsun dileklerini kabul etti. Narlıdere Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmada alkışlar ve çiçeklerle karşılanan Başkan Engin, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese tek tek teşekkür etti.  

Kısa bir aranın ardından yeniden mesaiye başladıklarını kaydeden Başkan Engin, “Meclis üyelerimizi, İzmir’imizin partilerinin değerli temsilcilerini, muhtarlarımızı, STK’larımızın temsilcilerini, 5 yıldan beri Narlıdere’mize birlikte hizmet ettiğimiz mesai arkadaşlarımı bugün burada gördüğüm için çok mutluyum. Bir yöneticinin bir siyasetçinin ülkesine, kentine hizmet etmesi kadar kıymetli bir şey olmadığını düşünüyorum. Bu hizmetleri halk adına yapmak bizler için gurur veriyor. 5 yıldan beri ben de sizlerin desteğiyle bu gururu ve onuru yaşıyorum. Biz ülkemizde, şehrimizde birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Hoşgörü ve barış içinde yaşayacağız. Bir tane ülkemiz bir tane şehrimiz var. İmkânlarımızı bölüşeceğiz, komşularımıza, darda olan vatandaşlarımıza sahip çıkacağız. Bizden sonraki gençlerimiz daha az sorunlar karşılaşsın diye bugünkü sorunlarımızı hep birlikte aşacağız” dedi.

BAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR

Başkan Engin tedavi süresince desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederek, “Yaşadığım sağlık sorunu süresince kurumlarımızda çalışan doktorlarımıza, hemşirelerimize, sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. İyi ki fedakâr, mesleğine âşık ve insanları seven sağlık görevlilerimiz var. Bu süreçte yine yakın ilgi ve alakasını hiçbir zaman eksik etmeyen Valimize, İl Sağlık Müdürlüğümüze, her partiden her kesimden milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, kaymakamlarımıza, adını sayamadığım tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.