DOLAR 32,4473
EURO 34,7421
ALTIN 2437,462
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Artık yoğun bakım üniteleri de var!

Karabağlar Belediyesi, sokakta yaşamlarını sürdüren can dostlarımızı unutmuyor!

Artık yoğun bakım üniteleri de var!
29.07.2023 09:54
A+
A-

Karabağlar Belediyesi, sokakta yaşamlarını sürdüren can dostlarımızı unutmuyor!

Karabağlar Belediyesi, “hayvan dostu kent” yaklaşımı kapsamında sokaktaki can dostlarımız için çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda Uzundere’deki Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Hayvan Sağlığı Merkezi’nde açılan tam donanımlı ameliyathane ve merkezi sterilizasyon sistemine yoğun bakım ünitesi de eklendi. Böylece hizmetin kalitesi bir üst noktaya taşındı.

Karabağlar Belediyesi, sokaktaki sahipsiz hayvanlar için Uzundere, Nazım Hikmet veya Üçyol Uğur Mumcu Parkı olmak üzere 3 noktadaki Hayvan Sağlığı Merkezi’yle hizmet veriyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün de bulunduğu Uzundere’deki merkeze geçen yıl tam donanımlı ameliyathane ve sterilizasyon sistemi kazandırılmıştı. Can dostlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için tesise yoğun bakım ünitesi de eklendi. Yoğun bakım ünitesinde tam otomatik oksijen konsatatörlü, ısı ayarlı, uzaktan sensörle kontrol edilebilen yoğun bakım kafesleri yer alıyor.

Hizmet kalitesi artırıldı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, insanlar gibi sokaktaki hayvanların da yaşamlarını sürdürürken türlü zorluklarla karşılaştıklarını vurguladı. Yaşadıkları sıkıntıları çözmek ve dünya standartlarında sağlık hizmeti alabilmelerini sağlamak istediklerini belirten Başkan Selvitopu, “Bu anlayışımız doğrultusunda geçen yıl Uzundere’deki merkezimizde örnek bir yatırımı devreye almıştık. Bütçe olanaklarımız ölçüsünde tesisi geliştirerek, hizmetin kalitesini artırıyoruz. Bu bakış açısıyla çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.