TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Gürcan, mesajında 23 Nisan'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının yıl dönümü olmasıyla büyük bir anlam taşıdığını belirtti. Bu günün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen eşsiz bir bayram olduğunu vurguladı.

Çocukların geleceğin en güçlü teminatı olduğunu ifade eden Gürcan, şu sözlere yer verdi: "Her biri birer umut, birer fidan olan çocuklarımız, yarınlarımızın en güçlü teminatıdır. Onların gözlerindeki ışık, ülkemizin aydınlık geleceğinin en güzel habercisidir."

Gürcan, 23 Nisan'ın coşku ve heyecanının tüm çocukların kalbinde daim olmasını temenni ederek, bayramı en içten dilekleriyle kutladığını bildirdi.