DOLAR 32,5535
EURO 34,9338
ALTIN 2445,156
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Wanda Nara’dan tedavisi için karar!

Wanda Nara’nın hastalığı nedeniyle tedavisi için Arjantin’i seçtiği belirtildi. Nara’nın tedavisi için sürekli Buenos Aires’e seyahat edeceği aktarıldı.

Wanda Nara’dan tedavisi için karar!
12.08.2023 18:09
A+
A-
Galatasaray’ın yıldız ismi Mauro Icardi’nin eşi ve menajeri olan Wanda Nara, tedavisi için kararını verdi.

Arjantin basınında yer alan haberde, Wanda’nın tedavisi için Buenos Aires’i seçtiği aktarıldı. Wanda Nara’nın Buenos Aires’teki Fundaleu hastanesinde tedavi olacağı ve sık sık ülkesine seyahat edeceği kaydedildi.

Wanda Nara’ya Arjantin seyahatlerinde Mauro Icardi’nin de eşlik etmesinin beklendiği vurgulandı. Icardi’nin, Wanda Nara’nın hastalığı sonrası ilk etapta futbolu bırakmayı bile düşündüğü ancak daha sonra bu kararından vazgeçtiği hatırlatıldı. Wanda Nara, hastalığıyla ilgili daha önce yaptığı açıklamada, “Herkes bunun hakkında medyada konuşurken çocuklarım ağlıyordu. Her şeyin yıkıldığını hissettim. Ailem yıkılmıştı. Mauro kariyerini bitirmek istedi. Zaira tatilden döndü. Annem hep ağlıyordu. Güçlü oldum ve herkese iyi olduğumu hissettirdim, çünkü her şey dağılıyordu.” sözlerini kullanmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.