DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

72 saat sonra kurtarılan İlayda: Beni kurtaracağınızı biliyordum

Arama kurtarma ekibi, Adıyaman’da enkaz altından 72 saat sonra kurtarılan İlayda’yı ziyaret etti. İlayda, “Kaç gün geçerse geçsin, gelip beni kurtaracağınızı biliyordum. İşte bu yüzden bu kadar sağlıklı kalabildim” dedi.

72 saat sonra kurtarılan İlayda: Beni kurtaracağınızı biliyordum
12.02.2023 02:01
A+
A-

"Umutların tükendiği anda bir ayak tıkırtısı, ‘kimse var mı’ sesi o kadar değerli ki… O sese asılışınız, pes etmeyişiniz o kadar kıymetli ki…"

3 gün boyunca enkaz altında kalan İlayda, pes etmedi, inancını yitirmedi.

Adıyaman’da kurtarılan 22 yaşındaki İlayda’yı, kendisini kurtaran Bağcılar Belediyesi ekibi ziyaret etti. İlayda umut dolu anlarını şu sözlerle anlattı:

"Siz inandıkça biz de inanıyoruz, biz de pes etmiyoruz, biz de dayanıyoruz. Üşüdün mü diye soruyorlar. Aç kaldın mı, susuz kaldın mı? Siz varsınız diye yoktu bunlar. Çünkü biliyordum gelip beni kurtaracağınızı. Ne zaman olursa olsun, 3 gün olsun, 5 gün olsun mutlaka geleceğinizi biliyordum. O yüzden bu kadar sağlıklıyım. Sizin varlığınızı bildiğim için, sizin geleceğinizi bildiğim için… Çok teşekkür ederim hepinize. Hayatımı borçluyum ben size. O kadar insana umut oldunuz ki. Mucize diye tanıttılar beni, mucize yapan sizdiniz. Şu an herkesin ümidi var."

İlayda, pazartesi günü taburcu edilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.